Speciale opmeetdagen veteranenpak op 23 januari en 27 februari

Het veteranenpak is het uniform voor veteranen.

Het VOC Tilburg organiseert samen met Rick Moorman twee opmeetdagen voor het veteranenpak en wel op 23 januari en 27 februari.

Veteraan Roy, van de Stichting Veteraan en thuisfront, heeft het initiatief genomen om op zoek te gaan naar een hedendaags veteranenpak voor alle veteranen en deze met trots te kunnen gaan dragen. Actief en niet actief dienende, jonge en oudere veteranen. In samenwerking met Rick Moorman, van de firma Rick Moorman | House of men bedenker van dit concept, is het veteranenpak “Erkenning door herkenning” ontstaan. Dit pak is zo gemaakt dat de veteraan zijn/haar verhaal kan doen. Met tussenkomst van veteraan Soraya | World of Veterans en (voormalige eigenaresse) veteranenshop.nl heeft het veteranenpak een platform gekregen bij onder andere het Veteranen Platform.

Via deze link kunt u zich opgeven voor het aanmeten van het veteranenpak.

Meer informatie is te vinden op www.rickmoorman.nl

Open op zaterdag!

Het VOC is normaliter enkel op de dinsdag en donderdag open. Als proef zijn we in februari, maart en april een aantal zaterdagen open om te kijken of hier interesse voor is. De openingstijden op de zaterdag zijn van 10:00 tot 13:00 en wij zorgen voor een heerlijk kopje soep en broodjes! Hopelijk zien we je op een van deze zaterdagen.

De volgende zaterdagen zijn we open:

2 maart
16 maart
30 maart
13 april